In het verzekeringsrecht zijn de rechtsregels vastgelegd die de onderlinge verhoudingen bepalen tussen de verzekeraar aan de en de verzekeringsnemer.

Problemen met de verzekering

Indien uw verzekeraar weigert tot uitbetaling over te gaan, terwijl u van mening bent dat u het recht heeft op de vergoeding, dan is het verstandig om een advocaat of jurist inschakelen die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringsrecht. Niet iedere weigering van een verzekeraar is namelijk terecht. Ons advocatenkantoor heeft gespecialiseerde verzekeringsrecht advocaten in dienst die u gedegen kunnen adviseren in iedere situatie.

Eerste gesprek met een verzekeringsrecht advocaat

Vooraf komen wij graag bij u langs om kennis te maken en de situatie te bespreken. In dit gesprek zullen onze advocaten aangeven welke werkwijze wij hanteren en welke vervolgkosten er eventueel gerekend worden. Daarbij geven wij een eerste advies over verzekeringsrecht en bepalen eventueel een tactiek voor het vervolg traject.

Ondersteuning van begin tot eind

Het advies dat onze advocaten geven is zeer uitgebreid en kunnen wij in heldere taal aan u duidelijk maken. Zo kunnen wij aangeven of procederen zinvol is en u bijstaan als er tot procederen wordt overgegaan. Wij helpen u graag van begin tot eind en zijn continu betrokken en resultaatgericht. Onze advocaten trachten altijd eerst om een verzekeringsconflict op te lossen, waarbij uw belang altijd voorop staat.

Meer informatie over verzekeringsrecht

Als u meer informatie wilt over verzekeringsrecht of ondernemersrecht en de hulp van een professionele advocaat wilt inschakelen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website. Onze verzekeringsrecht advocaten staan graag voor u klaar.