De rechtspositie tussen handelaren wordt geregeld volgens het handelsrecht. In veel landen gelden verschillende wetten en regels met betrekking tot handelsrecht. Wij zijn optimaal op de hoogte van het nationaal handelsrecht, maar ook het internationaal handelsrecht is ons niet vreemd.

(Inter)nationaal Handelsrecht

Als u samenwerkt met buitenlandse partijen kunnen wij u voorzien van advies op allerlei gebieden. U kunt ons inschakelen voor advies over grensoverschrijdende handelscontracten, conflicten, verzekeringen, handelsfinancieringen etc. Wij kunnen u helpen om uw contacten met buitenlandse handelaren soepel te laten verlopen.

Persoonlijke aanpak

U krijgt van ons deskundig advies over handelsrecht en u kunt verwachten dat wij u persoonlijk van dienst zullen zijn. Wij kunnen u in begrijpelijke taal de meest handelsverstandige oplossingen bieden. Dit zal tot succesvolle buitenlandse handelsbetrekkingen leiden, waarbij juridische complicaties uit de weg worden gegaan. Ook bij geschillen met handelspartners kunnen wij u bestaan en de best passende oplossing voor u bieden.

Advies over handelsrecht?

Bent u van plan om samen te werken met handelspartijen in het buitenland, heeft u een geschil met een handelspartner of heeft u een andere kwestie omtrent handelsrecht? Laat u dan adviseren door onze deskundigen met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en in de advocatuur. U kunt ons bereiken door het invulformulier op deze website in te vullen en te versturen.