Ondernemingsrecht Advocaat

026 - 000 0000Advocatenkantoor gespecialiseerd in (inter)nationaal handelsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, intellectueel eigendom en huurrecht.


Het advocatenkantoor dat uw belangen dient

No nonsens en eerlijk advies van advocaten met praktijkervaring die recht doen aan uw belangen!

Juridisch advies of een stevige procedure

Voor ondernemers en particulieren zoeken wij naar de aanpak waar u het meest bij bent gebaat.

Ja, ik wil graag informatie!

Naam:*
Aanhef:*
Bedrijfsnaam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
captcha

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is het recht dat de verhouding tussen werknemer en werkgever weergeeft. De contractvrijheid is voor werkgevers in de loop der tijd beperkt om de werknemer te beschermen. Er zijn allerlei rechten en regels vastgelegd voor ontslag, arbeidsongevallen en sociale zekerheid. De rechten voor de werkgever en werknemer zijn vastgelegd in het arbeidsrecht.

Advies in allerlei situaties

Onze deskundigen kunnen u adviseren in allerlei situaties. Wij kunnen werkgevers en werknemers van dienst zijn bij ontslagzaken, het opstellen van arbeidscontracten, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties en fusies. Onze deskundigen zijn op de hoogte van alle wetten en regels van het arbeidsrecht en kennen als geen ander de laatste ontwikkelingen. Naast arbeidsrecht kunnen wij u ook adviseren over ondernemingsrecht en andere juridische zaken.

Resultaatgerichte aanpak

Wij stellen uw belang altijd voorop. Van ons kunt u een resultaatgerichte aanpak verwachten. Onze deskundigen kunnen uw arbeidsrecht in duidelijke taal uitleggen en vertellen openlijk wat uw mogelijkheden zijn in verschillende situaties. Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal.

Stel online je vraag

U kunt via deze website uw vraag over arbeidsrecht stellen. Door het invulformulier op deze website in te vullen en te versturen kunt u uw vraag bij ons neerleggen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen en samen bekijken of wij iets voor u kunnen beteken op het gebied van arbeidsrecht.
© Copyright All rights Reserved


Tagwolk