Ondernemingsrecht Advocaat

026 - 000 0000Advocatenkantoor gespecialiseerd in (inter)nationaal handelsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, intellectueel eigendom en huurrecht.


Het advocatenkantoor dat uw belangen dient

No nonsens en eerlijk advies van advocaten met praktijkervaring die recht doen aan uw belangen!

Juridisch advies of een stevige procedure

Voor ondernemers en particulieren zoeken wij naar de aanpak waar u het meest bij bent gebaat.

Ja, ik wil graag informatie!

Naam:*
Aanhef:*
Bedrijfsnaam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
captcha

Advocatenkantoor

Ons advocatenkantoor richt zich op de juridische dienstverlening, met in het bijzonder ondernemingsrecht. Wij zijn een modern, klein – middelgroot advocatenkantoor dat hoogstaand juridisch advies verleent aan ondernemers en particulieren.

Persoonlijke aanpak

Ons advocatenkantoor heeft vestigingen in Huissen en in Doetinchem. Het advocatenkantoor is een informeel, eerlijk en ervaren kantoor. Centraal staat betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in een groot aantal rechten. U kunt bij ons terecht voor onder andere arbeidsrecht, handelsrecht en ondernemingsrecht.

Ervaren advocaten

Bij ons advocatenkantoor werken uitsluitend ervaren advocaten. Mensen die jarenlange ervaring hebben met allerlei facetten van het ondernemingsrecht. Het team van advocaten wordt voor de dagelijkse werkzaamheden ondersteund door juridische secretaresses, die persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving

Regelmatig worden in ons land wetten en regels aangepast. Ons advocatenkantoor is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de wetgeving en regelgeving, zodat u er vanuit kunt gaan dat u altijd betrouwbaar juridisch advies van ons krijgt.

Juridisch advies van ons advocatenkantoor

Voor juridisch advies kunt u terecht bij ons advocatenkantoor. Onze gespecialiseerde medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt via het contactformulier op deze website met ons in contact komen. Wij zullen u graag benaderen om vrijblijvend een afspraak met u te maken.
© Copyright All rights Reserved


Tagwolk